NORDIC

Et nyt banebrydende ventilationskoncept ved navn NORDIC skaber bedre produktionsresultater. Det genererer en ensartet og god luftfordeling i stalden via stjernedifussorer. Det har en høj rengøringsvenlighed, da udsugningsenhederne er placeret i væggen og varmeveksleren sikrer sikkerhed for høj strøelse.

 

Ventilationskonceptet er udviklet i forbindelse med etablering af Nordeuropas største slagtekyllingehus, hvor arealet er 6.278 m2 og stalden måler 146 x 43 m. Huset har en kapacitet på 130.000 slagtekyllinger, hvilket stiller store krav til ventilationssystemet for at sikre ensartet luftfordeling i stalden. Luften ledes ind i stalden via den patenterede stjernediffusor, som fordeler luften via et stjernespjæld. Stjernediffusorens egenskaber sikrer en god luftfordeling og luftkvalitet i både kolde og varme perioder.

 

Konceptet har taget udgangspunkt i, at den rene luft ledes ind i stalden via taget, mens staldluften ledes ud af stalden via udsugningsenheder, som er placeret i væggen. Den lave placering af vægudsugningen gør det muligt at gøre dem ordentlig rene ved holdskifte. Samtidig kan de serviceres udefra, så teknikere ikke behøves at komme ind i huset ved reparation. Konceptet bidrager således til at opretholde en høj biosecurity. Dette er nytænkning i forhold til at placere udsugningsenhederne i taget.

Animationsfilm NORDIC

Brochure NORDIC 

Kontakt os i dag og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Du kan benytte kontaktformularen nedenfor eller tage kontakt til en af vore salgsrådgivere via vores hovednummer +45 8688 0499.

Så skal vi nok finde den rigtige kontaktperson til dig.

    Allan Pedersen
    Direktør
    +45 5167 1526
    ape@kj-klimateknik.dk