Fjerkræ er meget følsomt over for ændringer i temperatur og luftfugtighed. Effektiviteten af et kvalitets-ventilationssystem kan hurtigt ses i øgede produktions resultater, hvad enten det er kød eller æg.

KJ Klimateknik er forhandlere af Munters ventilationssystemer, som er designede til at levere nøjagtig styring af klimaet inde i bygningen, selv når klimaet udenfor bygningen er ekstremt eller skiftende. Klimaforhold kan styres med en række produkter, herunder ventilatorer, køling, opvarmning, indsugninger og styringer.

Klimastyringsudstyret anvendes f.eks. til optimering af FCR. Der er en direkte sammenhæng mellem at opretholde de rette indendørs klimaforhold (så man undgår temperatursvingninger), og optimeret FCR. Selv de mindste ændringer i FCR til en hvilken som helst foderpris kan have en betydelig indflydelse på landmandens økonomiske fortjeneste.

KJ Klimateknik har udstyret og den nødvendige viden til at hjælpe dig med at tage styringen og skabe det perfekte klima, hvad enten det er til slagtekyllinger, æglæggere eller til avl.

KJ Klimateknik A/S leverer ventilationssystemer til fjerkræstalde, som har en høj kvalitet og prismæssigt er konkurrencedygtigt. Der skelnes mellem to forskellige typer ventilation i fjerkræstalde: ligetryk og undertryk.

 

Kontakt os i dag og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.

Du kan benytte kontaktformularen nedenfor eller tage kontakt til en af vore salgsrådgivere via vores hovednummer +45 8688 0499.

Så skal vi nok finde den rigtige kontaktperson til dig.

  Allan Pedersen
  Direktør og salgsrådgiver FJERKRÆ
  +45 5167 1526
  ape@kj-klimateknik.dk

  Malene Jørgensen
  Produktchef
  +45 3017 8883
  mjo@kj-klimateknik.dk