Historisk set

 

Nuværende direktør Allan Pedersen købte KJ Klimateknik A/S og Klima Design ApS i efteråret 2016. Samtidig overtog KJ Klimateknik aktiviteterne fra den mangeårige strategiske samarbejdspartner Klima Design, der rykkede ind i de fælles lokaler i Thorning ved Kjellerup. I sommeren 2017 blev Klima Design formelt fusioneret ind i KJ Klimateknik, der aktuelt beskæftiger 20 medarbejdere.

 

Virksomheden har defineret et komplet og driftssikkert koncept indenfor ventilation og klimaløsninger til husdyrproduktionen, i særdeleshed til svin og æg-, og fjerkræ.. Produktion af staldventilation er virksomhedens eget produkt, der udføres i selv-isolerende polyuretan med helstøbte glasfiber-hætter. Styringer og alarmanlæg udvikles og produceres i egen elektronikafdeling. Foderautomater er af egen produktion under mærket ErgoMat.

 

Firmaet er eneforhandlere af italienske Falcon foderanlæg samt af Munters ventilationsprodukter til æg- og fjerkræproducenter.

 

KJ Klimateknik A/S blev grundlagt i 2004, da daværende direktør Kaj Johansen opkøbte firmaet TH Klimateknik i Thorning, der havde eksisteret siden 1988.

 

Selskabet blev i 1996 ændret til et aktieselskab.

 

Kaj Johansen etablerede tilbage i 1989 ”KJ Ventilation”.

Vil du vide mere?

Skriv os en besked og vi vil hjælpe dig med dine spørgsmål
Ring til os: 86 88 04 99

Allan Pedersen
Direktør
tlf. 8688 0499
mail: ape@kj-klimateknik.dk