KJ Klimateknik overtager Munters salg i Danmark

KJ Klimateknik har netop indgået et strategisk samarbejde med Munters, som er verdens største producent af ventilationsudstyr til landbruget. Samarbejdet indebærer, at salg og service af Munters løsninger til det danske fjerkræmarked, overtages af KJ Klimateknik. KJ Klimateknik bliver således eneforhandler til fjerkræsegmentet af Munters samlede produktportefølje, som fortsat vil blive markedsført under det navn, branchen og kunderne kender.

Ring til fjerkræ-specialist Allan Pedersen på 5167 1526 og hør mere om dine muligheder.

 

BESPARELSER PÅ ELREGNINGEN

Det er mange gevinster at hente, når man som fjerkræavler investerer i en klimaløsning til stalden. 

Fjerkræavlere kan have stor gavn af at klimaoptimere sin stald med et nyt ventilationsanlæg. En energivenlig ventilationsløsning kan aflæses direkte på elregningen, og den fremmer dyrenes trivsel i stalden såvel som produktionen i det hele taget.

Udover at spare markant på strømmen, hvilket er en gevinst for både klimaet og for din pengepung, så skaber man et godt indeklima med et klimaanlæg. Godt indeklima er selvfølgelig en forudsætning for, at dyrene trives i stalden, men det har også indflydelse på en række produktionsparametre som fx foderudnyttelse, sygdomme og tilvækst.

Hos KJ Klimateknik har vi mange års erfaring med at etablere ventilationsanlæg, og vores erfaring er, at man kan spare helt op til 70% på elregningen. Men vores anlæg følger en komplet managementløsning. Den indeholder blandt andet funktioner, der hjælper til udvejning og tildeling af foder, styring af lys og vand samt overvågning via den tilhørende app.

Læs pressemeddelse i Erhvervsfjerkræ september 2018, hvor direktør Allan Pedersen udtaler sig om besparelser i fjerkræstalden.

Læs artikel om KJSafe® i Landbrugsavisen 10. januar 2019

Læs artikel om KJSafe® i Folketidende 30. januar 2019

Se brochure her: Fjerkræ computer

RENOVERING AF HØNSESTALDE

For at få plads til produktion af sine fremtidige æglæggere, indgik Jørgen Kongsted lejeaftale med Christian Thiim om leje af 4 bygninger i Skærbæk. Bygningerne, der oprindeligt havde været brugt til produktion af slagtekyllinger, skulle renoveres og tilpasses til produktion af opdrætshøns.

Jørgen Kongsted havde god erfaring med energivenlig ventilation fra KJ Klimateknik A/S og valgte også denne gang at bruge samme leverandør. I mellemtiden er KJ Klimateknik gået mere aktivt ind i fjerkræbranchen. Derfor endte det med en samlet løsning for ventilation, foderanlæg, styring af varme, lys og vand, der alt sammen styres af én central management-computer. Løsningen indeholder også en app-funktion, så alle funktioner kan overvåges og reguleres på distancen. App-delen har stor betydning for Jørgen Kongsted, i det hønsehusene ligger 1 times kørsel fra hans bopæl. Det giver iflg. Jørgen Kongsted overblik og tryghed i hverdagen.

Selve renoveringsprocessen foregik under vanskelige vilkår. Tidsplanen var meget presset og der var hård frost i og omkring de tomme huse. ”Jeg er meget imponeret over KJ Klimateknik og deres dygtige håndværkere, der gav den en skalle, så vi kom i mål, inden kyllingerne kom”, siger Jørgen Kongsted.

 

Fakta om Jørgen Kongsteds landbrug:

Producerer 15 mio. rugeæg/år

Produktion af 13 mio. kyllinger

Driver 320 hektar